Aureluci Alves de Aquino
Full Professor. He holds a doctorate in Food Science and Technology from the Federal University of Viçosa (2011); master's degree in Food Science and Technology from the Federal University of Viçosa (1991); degree in Food Engineering from the Federal University of Viçosa (1986); graduation in Scheme I - Full Degree from the Federal Technological University of Paraná (1997); specialization in Rational Use of Natural Resources and Their Reflections on the Environment by the Federal University of Viçosa (2002). She served as Director of Educational Development at the Federal Institute of Bahia - Campus Guanambi / BA. Since 1995, she has been teaching elementary and high school at the Escola Agrotécnica Federal Antônio José Teixeira (now the Federal Institute of Bahia), today she is in class DIV / 4. He has experience in the area of Secondary, Higher and Higher Education and works mainly on the following topics: processing and preservation of milk and dairy products, processing and preservation of meat, processing and preservation of fruits and vegetables, slaughter technology, sausages and smoked, packaging for food, general microbiology, food microbiology and Course Conclusion Paper (CBT). She has been a professor since 1995. She was a member of the Superior Council (CONSUP) of the Federal Institute of Bahia, representative of the Teaching segment, Biennium 2014-2016 and 2017-2018; member of the Collegiate and the Structuring Teaching Nucleus of the Higher Technology Courses in Agroindustry and Degree in Chemistry; Degree in Biological Sciences, Lato Sensu Post-Graduation in Vegetable and Derivative Processing. Member of the Collegiate of Higher Technology Courses in Agroindustry; Bachelor's Degree in Agronomic Engineering, Degree in Biological Sciences, Lato Sensu Post-Graduation in Vegetable and Derivative Processing. Coordinator of the Lato Sensu Postgraduate Course in Vegetable and Derivative Processing and Coordinator of the Higher Degree in Biological Sciences.
Professora Titular. Possui doutorado em Ciência e Tecnologia de Alimentos pela Universidade Federal de Viçosa (2011); mestrado em Ciência e Tecnologia de Alimentos pela Universidade Federal de Viçosa (1991); graduação em Engenharia de Alimentos pela Universidade Federal de Viçosa (1986); graduação em Esquema I - Licenciatura Plena pela Universidade Tecnológica Federal do Paraná (1997); especialização em Uso Racional dos Recursos Naturais e Seus Reflexos no Meio Ambiente pela Universidade Federal de Viçosa (2002). Atuou como Diretora de Desenvolvimento Educacional no Instituto Federal Baiano - Campus Guanambi/BA. Desde 1995 é professora de ensino de 1º e 2º graus da Escola Agrotécnica Federal Antônio José Teixeira (atual Instituto Federal Baiano), hoje se encontra na classe DIV/4. Tem experiência na área de Ensino médio, subsequente e superior e atua principalmente nos seguintes temas: processamento e conservação de leite e derivados, processamento e conservação de carnes, processamento e conservação de frutas e hortaliças, tecnologia de abate, embutidos e defumados, embalagens para alimentos, microbiologia geral, microbiologia de alimentos e Trabalho de conclusão de curso (TCC). Atua como docente desde 1995. Foi Conselheira Titular do Conselho Superior (CONSUP) do Instituto Federal Baiano, representante do segmento Docente, Biênio 2014-2016 e 2017-2018; membro do Colegiado e do Núcleo Docente Estruturante dos Cursos Superiores de Tecnologia em Agroindústria e Licenciatura em Química; Licenciatura em Ciências Biológicas, Pós-Graduação Lato Sensu em Processamento de Vegetais e Derivados. Membro do Colegiado dos Cursos Superiores de Tecnologia em Agroindústria; Bacharelado em Engenharia Agronômica, Licenciatura em Ciências Biológicas, Pós-Graduação Lato Sensu em Processamento de Vegetais e Derivados. Coordenadora do Curso de Pós-graduação Lato Sensu em Processamento de Vegetais e Derivados e Coordenadora do Curso Superior de Licenciatura em Ciências Biológicas. Atualmente exerce o cargo de Diretora Acadêmica no Instituto Federal Baiano - Campus Guanambi/BA.
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