Publicações no BrCris
 

Weber da Silva Robazza

I hold a degree in Industrial Engineering from the Federal University of São Carlos (2002), a bachelor's degree in Physics from the University of São Paulo (1999), a master's degree in Materials Science and Engineering from the University of São Paulo (2002) and a PhD in Applied Physics from the University of São Paulo (2007). I am currently an Adjunct Professor VII and act as a permanent member of the Master's program in Food Science and Technology at the State University of Santa Catarina, where I work with disciplines in the area of ​​Statistics and Applied Mathematics. I am part of the research group entitled "Development of Analytical Methods and Processes in Food". I have experience in the area of ​​Mathematical Modeling where I have worked mainly in Predictive Microbiology. I am a member of the Brazilian Society of Food Science and Technology (SBCTA), the Brazilian Society of Operational Research (SOBRAPO) and the Brazilian Society of Physics (SBF).
Possui graduação em Engenharia de Produção pela Universidade Federal de São Carlos (2002), sendo também bacharel em Física pela Universidade de São Paulo (1999), mestre em Ciência e Engenharia de Materiais pela Universidade de São Paulo (2002) e doutor em Física Aplicada pela Universidade de São Paulo (2007). Atualmente é professor Adjunto VII e atua como membro permanente no programa de Mestrado em Ciência e Tecnologia de Alimentos da Universidade do Estado de Santa Catarina onde ministra disciplinas da área de Estatística e Matemática Aplicada. Está inserido no grupo de pesquisa intitulado "Desenvolvimento de Métodos Analíticos e Processos em Alimentos". Tem experiência na área de Modelagem Matemática onde tem atuado principalmente em Microbiologia Preditiva. É sócio da Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA), da Sociedade Brasileira de Pesquisa Operacional (SOBRAPO) e da Sociedade Brasileira de Física (SBF).

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Publicações
  •  
  • Ensino
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •