Bruno Dutra da Silva
Doutor em Ciência de Alimentos pelo Programa de Pós-Graduação em Ciência de Alimentos na Universidade Federal do Rio de Janeiro (PPGCAL/UFRJ). Possui curso Técnico em Agropecuária (2012) pelo Instituto Federal Fluminense (IFF) e Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos (2018) pela mesma instituição com período sanduíche no Instituto Politécnico de Bragança, Portugal. Mestre em Ciência e Tecnologia de Alimentos (2021) pelo programa de Pós-Graduação da Universidade Federal do Espírito Santo (UFES). Foi professor voluntário (2021) no Departamento de Engenharia de Alimentos (DEAL / CCAE) na Universidade Federal do Espírito Santo (UFES). Colaborador no Laboratório de Análises Avançadas em Biologia Molecular (LAABMM) e Núcleo de Análises de Alimentos (NAL) no Instituto de Química da Universidade Federal do Rio de Janeiro. Tem experiência em Ciência e Qualidade da Carne e derivados, Microbiologia de Alimentos e Química de Alimentos.E-mail: brunodutrads@gmail.com
PhD. Food Science at the Federal University of Rio de Janeiro (PPGCAL/UFRJ). He has a technical course in Agriculture (2012) from the Fluminense Federal Institute (IFF) and a degree in Food Science and Technology (2018) from the same institution with a sandwich period at the Polytechnic Institute of Bragança, Portugal. Master in Food Science and Technology (2021) by the Post-Graduate Program at the Federal University of Espírito Santo (UFES). He was a volunteer professor (2021) at the Department of Food Engineering (DEAL / CCAE) at the Federal University of Espírito Santo (UFES). Collaborator at the Laboratory of Advanced Analysis in Molecular Biology (LAABMM) and Food Analysis Nucleus (NAL) at the Institute of Chemistry at the Federal University of Rio de Janeiro. He has experience in Science and Quality of Meat and Meat Products, Food Microbiology and Food Chemistry.E-mail: brunodutrads@gmail.com
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