Nádjla Miranda Vilela Goulart
Food Technician (2012) and Bachelor in Food Science and Technology (2016) from the Federal Institute of Education, Science and Technology of Southeast Minas Gerais, Campus Rio Pomba (IFSEMG), Master in Food Science (2019) from the Federal University Lavras (UFLA). She is currently a doctoral student in Food Science at the Federal University of Lavras (UFLA). He has experience in the area of Food Science and Technology, with an emphasis on Milk and Derivatives, Technology of Products of Vegetable Origin, Food Analysis and Food Microbiology, acting mainly on the following themes: food mycology, identification of toxigenic fungi and mycotoxins in foods.
Técnica em Alimentos (2012) e bacharel em Ciência e Tecnologia de Alimentos (2016) pelo Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Sudeste de Minas Gerais, Campus Rio Pomba (IFSEMG), mestre em Ciência dos Alimentos (2019) pela Universidade Federal de Lavras (UFLA). Atualmente é doutoranda em Ciência dos Alimentos também pela Universidade Federal de Lavras (UFLA). Possui experiência na área de Ciência e Tecnologia de Alimentos, com ênfase em Leite e derivados, Tecnologia de produtos de Origem Vegetal, Análise de Alimentos e Microbiologia de Alimentos, atuando principalmente nos seguintes temas: micologia de alimentos, identificação de fungos toxigênicos e micotoxinas em alimentos.
Áreas De Investigação
- Visão geral
- Afiliação
- Publicações
- Identidade
- Ver todos