Amanda Regina Alves Calegari
* DOUTORA em Ciências da Saúde pela Faculdade de Medicina de Jundiaí (FMJ) com experimentação científica em animais, utilizando romã em enxertia para regeneração óssea. (2020)
* MESTRE em Educação Sociocomunitária com foco em Educação Nutricional, pela UNISAL em Americana/SP (2013)
* ESPECIALISTA em Docência no Ensino Superior pelo CEUNSP em Itu/SP (2009).
* BACHAREL em Nutrição pelo CEUNSP em Itu/SP (2005).
* COORDENADORA do curso Bacharelado em NUTRIÇÃO da Universidade Católica (UCB) em Brasília/DF. (desde 2021)
* COORDENADORA do curso Tecnólogo em GASTRONOMIA da Universidade Católica (UCB) em Brasília/DF. (desde 2021)
* PROFESSORA nos cursos de Graduação em Nutrição, Tecnólogo em Gastronomia e LATO SENSU em Nutrição da Universidade Católica (UCB) em Brasília/DF. (desde 2021)
* PROFESSORA do Programa de Pós Graduação Stricto Sensu em Educação Física da Universidade Católica (UCB) em Brasília/DF. (desde 2022)
* PESQUISADORA em NUTRIÇÃO APLICADA A ESTÉTICA e SUPLEMENTAÇÃO NUTRICIONAL, atualmente em pesquisa sobre aplicabilidades do polifenol Resveratrol. (Desde 2012)
* Parecerista do Guia do Estudante Abril. (Desde 2012)
* Possui larga experiência por atuação em NUTRIÇÃO GERIÁTRICA, onde iniciou pesquisa sobre recursos preventivos à osteoporose.
* Possui experiência de atendimento em NUTRIÇÃO CLÍNICA no tratamento à Dependência Química.
* Atua com TREINAMENTO/AUDITORIA/CONSULTORIA em empresas do seguimento de alimentação e nutrição (UAN) com foco em Vigilância Sanitária. (Desde 2005)
Master of Education with a focus on socio-communitarian Nutrition Education by UNISAL, with the dissertation "Educating Flavors: Introducing nutritional care in everyday school life of the child" (2013)
* Specialist in teaching in higher education by CEUNSP with the monograph "Nutrition Education in Primary Education" (2009).
* Bachelor in Nutrition at CEUNSP, with field research "Evaluation of the effect of passion fruit fiber in controlling the blood sugar levels of diabetic patients" (2005).
* Coordinator of the Graduate Program and Extension in South Educational Cruise Group, working in units of Itu and Salto/SP - Brazil.
* Bachelor Degree Course Coordinator in CEUNSP Nutrition in Itu / SP.
* Professor of Bachelor degrees courses in Nutrition, Aesthetics, Biology and Food Technologist in the same University Center. It acts as a teacher since 2006, initially in vocational technical courses and since 2007 has taught in higher education.
* President of COMSEA (Municipal Council of Food and Nutrition Security) in the city of Itu / SP.
* Researcher in Nutrition applied to Aesthetics, currently in research on applicability of polyphenol resveratrol.
* Dietitian in Clinical Treatment of Addictions in Itu / SP.
* It has extensive experience in Geriatric nutrition for performance in Nursing Home, where he began research on preventive resources to osteoporosis.
* It acts as a consultant for various companies in the field of food and nutrition in the region of Itu and Sorocaba/SP - Brazil.
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