He holds a degree in Food Technology from the Federal Institute of Education, Science and Technology of São Paulo - IFSP (2017), Master of Science in Food and Nutrition, with emphasis in Food Science, University State of São Paulo (2019). Current studies in doctor in food and nutrition, with emphasis in Nutrition Sciences, with emphasis on probiotics in diabetes with Type 2 Diabetes and Periodontitis, through the Human Microbial Ecosystem Simulator (SEM). He has an experience in food science and technology, working mainly on the following topics: probiotics, bioactive compounds, development of functional foods, intestinal microbiota and intestinal microbiota evaluation.
Possui graduação em Tecnologia em Alimentos pelo Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia de São Paulo -IFSP (2017), mestrado em Alimentos e Nutrição, com ênfase em Ciências dos Alimentos (compostos bioativos presentes em variedades de pimentas) pela Universidade Estadual Paulista (2019). Atualmente é doutorando em Alimentos e Nutrição, com ênfase em Ciências Nutricionais, onde atua com a influencia de probióticos em indivíduos com Diabetes Tipo 2 e Periodontite, através do Simulador do Ecossistema Microbiano Humano (SEMH). Tem experiência na área de Ciência e Tecnologia de Alimentos, principalmente nos seguintes temas: probióticos, compostos bioativos, desenvolvimento de alimentos funcionais, microbiota intestinal e avaliação da microbiota intestinal.