Publicações no BrCris
 

Nadja Nara Gomes de Morais

Graduated in Animal Science from the Federal Rural University of Pernambuco (2014) and in Veterinary Medicine from the Universidade Anhanguera (2021), Master's in Food Science and Technology from the Federal Rural University of Pernambuco (2020). He is currently a doctoral fellow at the State University of Campinas. Has experience in Food Science and Technology, focusing on Meat and Meat Products Technology, acting on the following subjects: Antioxidants, Restructured meat products and Texture.
Possui graduação em Zootecnia, pela Universidade Federal Rural de Pernambuco (2014) e em Medicina Veterinária, pela Universidade Anhanguera (2021), mestrado em Ciência e Tecnologia de Alimentos, pela Universidade Federal Rural de Pernambuco (2020). Atualmente é bolsista de doutorado da Universidade Estadual de Campinas. Tem experiência na área de Ciência e Tecnologia de Alimentos, com ênfase em Tecnologia de Carnes e Derivados, atuando principalmente nos seguintes temas: Antioxidantes, Produtos cárneos reestruturados e Textura.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •