Graduated in Nutrition (2013) and Statistics (2022) from Universidade Federal Fluminense, master's (2016) and doctorate (2021) in the Graduate Program in Medical Sciences at the same university (2016) and specialization in Sports Nutrition and Aesthetics with Emphasis in Wellness (2017), at Faculdade São Camilo. In 2018, she started her graduation in Statistics at UFF, which is part of the Statistics Laboratory (LES). She is currently part of the research group at the Laboratory of Experimental Nutrition (LabNE) at UFF, working mainly on the following topics: linseed, omega-3, femur, adipose tissue, growth and development of Wistar rats. In addition, she has been Adjunct Professor I at the University of Vassouras (Maricá), since 2020, teaching the disciplines of biostatistics, nutritional epidemiology, experimental nutrition, nutritional assessment, sports nutrition, biochemistry, histology and embryology, sensory analysis and food composition for the Nutrition, Physical Education and Physiotherapy course. She also works at the Faculty of Medical Sciences of Maricá (FACMAR) along with the undergraduate nursing course, teaching the disciplines of scientific methodology, biostatistics and nutrition in nursing. Currently, she is a Substitute Professor at UFF, teaching the discipline of Epidemiology I of the department of Epidemiology and Biostatistics (MEB / UFF) for the undergraduate course in Medicine. In addition, she is the technically responsible nutritionist for the company Aipinzito and works with people seeking weight loss, hypertrophy and quality of life.
Possui graduação em Nutrição (2013) e Estatística (2022) pela Universidade Federal Fluminense, mestrado (2016) e doutorado (2021) no Programa de Pós-graduação em Ciências Médicas pela mesma universidade (2016) e especialização em Nutrição Esportiva e Estética com Ênfase em Wellness (2017), na Faculdade São Camilo. Em 2018, iniciou a graduação de Estatística na UFF e compôs o Laboratório de Estatística (LES). Atualmente, está inserida no grupo de pesquisa do Laboratório de Nutrição Experimental (LabNE) da UFF, atuando principalmente nos seguintes temas: linhaça, ômega-3, fêmur, tecido adiposo, crescimento e desenvolvimento de ratos Wistar. Além disso, atua como Professora Adjunta I na Universidade de Vassouras (Maricá), desde 2020, ministrado as disciplinas de bioestatística, epidemiologia nutricional, nutrição experimental, avaliação nutricional, nutrição esportiva, bioquímica, histologia e embriologia, análise sensorial e composição dos alimentos para o curso de Nutrição e bioestatística para Educação Física e Fisioterapia. Possui atividade de extensão na Clínica Escola da mesma Universidade. Atua também na Faculdade de Ciências Médicas de Maricá (FACMAR) junto ao curso de graduação de Enfermagem, ministrando as disciplinas de metodologia científica, bioestatística e nutrição em enfermagem. Atualmente, é Professora Substituta na UFF, ministrando a disciplina de Epidemiologia I do departamento de Epidemiologia e Bioestatística (MEB/UFF) para o curso de graduação em Medicina. Além disso, é a nutricionista responsável técnica da empresa Aipinzito e atua em atendimento de pessoas que buscam emagrecimento, hipertrofia e qualidade de vida.