publicações selecionadas
- Validação de metodologia analítica por UPLC/MS-MS para avaliação da presença de resíduos de antimicrobianos em músculo de frangos de corte após tratamento
- Official labeled and unlabeled Brazilian honey. Comparison between physicochemical, microbiological, and microscopic parameters
- Apicultura: o manejo das abelhas do gênero Apis
- In vivo administration of stanozolol in cattle: depletion and stability studies using UHPLC-Q-Orbitrap
- PEGylated LyeTx I-b peptide is effective against carbapenem-resistant Acinetobacter baumannii in an in vivo model of pneumonia and shows reduced toxicity
- Os produtos apícolas: produção e características de identidade e qualidade da própolis
- Aminas bioativas em carne de peito de frango e em ovos de consumo produzidos no Estado de Minas Gerais.
- Os produtos apícolas: produção e características do pólen apícola
- A short synthetic peptide, based on LyeTx I from Lycosa erythrognatha venom, shows potential to treat pneumonia caused by carbapenem-resistant Acinetobacter baumannii without detectable resistance
- Determination of the lactose content in low-lactose milk using Fourier-transform infrared spectroscopy (FTIR) and convolutional neural network
- Validation of an UHPLC-MS/MS Method for the Determination of Malachite Green, Leucomalachite Green, Crystal Violet, and Leucocrystal Violet in Shrimp, Fish, and Salmon Muscle Using a Modified QuEChERS Approach
- Os produtos apícolas: produção e características da cera de abelhas
- Detection of adulterations in a valuable Brazilian honey by using spectrofluorimetry and multiway classification
- Determination of steroids in bovine serum: validation of a reliable LC-MS/MS method and in vivo studies with boldenone undecylenate and testosterone propionate
- Os produtos apícolas: produção e características da apitoxina
- Can Serum be a Match for Urine in the Regulatory Analysis of Boldenone in Cattle? A Systematic Comparison Between Detection Window, Stability, and Enzymatic Hydrolysis
- Determination of steroids in bovine hair: Validation of a microwave-assisted chemical derivatization method using liquid chromatography-tandem mass spectrometry and in vivo studies
- Os produtos apícolas: produção e características de identidade e qualidade do mel
- A inspeção de produtos apícolas: principais exigências para os estabelecimentos de produtos de abelhas e derivados
- In vivo Administration of Testosterone Propionate in Cattle Analyzed by High Performance Liquid Chromatography-Tandem Mass Spectrometry: An Enzymatic Hydrolysis Study and Drug Abuse Issues
- Research note: Antimicrobial resistance profile of Enterococcus spp. isolated from the eggshell of laying hens submitted to pharmacological treatment
- Development and Validation of a Multiresidue Method for the Determination of Macrocyclic Lactones, Monensin, and Fipronil in Bovine Liver by UHPLC-MS/MS Using a QuEChERS Extraction
- Development and Validation of a Rapid and Reliable HPLC-FLD Method for the Quantification of Ciprofloxacin and Enrofloxacin Residues in Zea mays
- Hidromel
- Antifungal, antibiofilm and anti-resistance activities of Brazilian monofloral honeys against Candida spp.
- Os produtos apícolas: produção e características da geleia real
- Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) in bovine meat and meat products over the last 15 years in Brazil: A systematic review and meta-analysis
