Luciana Lopes de Souza Soares
Degree in Nutrition from the Federal University of Rio de Janeiro (1998), Master of Science and Food Technology at the Federal Rural University of Rio de Janeiro-UFRRJ (2005), and Doctorate in Food Science, by UFRRJ (2011). Nutritionist at the National Institute of Traumatology and Orthopaedics (INTO). Experience in Nutrition, ranging from acting in Clinical Nutrition, outpatient care, Food Service Management, Sports Nutrition, to University Teaching in colleges of Nutrition, Nursing and Pharmacy. Ayurvedic Therapist, through the training course of ABRA (2012), and specialist in Phytotherapy through the course distance education Lato Sensu of the Estácio de Sá University.
Graduação em Nutrição pela Universidade Federal do Rio de Janeiro (1998), mestrado em Ciência e Tecnologia de Alimentos pela Universidade Federal Rural do Rio de Janeiro-UFRRJ (2005), e doutorado em Ciência dos Alimentos, pela UFRRJ (2011). Já fui Nutricionista do Instituto Nacional de Traumatologia e Ortopedia (INTO), por 12 anos. Atualmente trabalho na Seção de Auditoria do SUS/RJ, vinculado ao DENASUS/MS. Experiência na área de Nutrição, incluindo desde atuação em Nutrição Clínica, atendimento ambulatorial, Administração de Serviço de Alimentação, Nutrição Esportiva, até Docência Universitária, em faculdades de Nutrição, Enfermagem e Farmácia. Terapeuta Ayurvedica, através do curso de formação da ABRA (2012), e especialista em Fitoterapia pelo curso de EAD Lato Sensu da Universidade Estácio de Sá.
Áreas De Investigação
- Visão geral
- Publicações
- Identidade
- Ver todos
