Publicações no BrCris
 

Fabiana Katia Helena de Souza Trento

Master of Science and Food Technology at the Escola Superior de Agricultura "Luiz de Queiroz" (Esalq/USP). Graduated in Biological Sciences from the Pontifícia Universidade Católica de Campinas (2000), specialization in Quality Management and Safety Faculty of Food Engineering, FEA/UNICAMP (2002). Scientific researcher of the Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL).She has experience in science and technology of milk and derivatives, with an emphasis in microbiology, mainly in the following topics: lactic acid bacteria starter culture, pathogens and spoilage of dairy products and human milk.
Mestre em Ciência e Tecnologia de Alimentos pela Escola Superior de Agricultura "Luiz de Queiroz" (Esalq/USP). Possui graduação em Ciências Biológicas pela Pontifícia Universidade Católica de Campinas (2000), especialização em Gestão da Qualidade e Segurança Alimentar pela Faculdade de Engenharia de Alimentos.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Afiliação
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •