Agronomist (Catholic University of Campo Grande 2012), Master in Environmental Science and Sustainable Agriculture (Catholic University of Campo Grande 2015), Master in Plant Biology (Federal University of Mato Grosso do Sul), and developing Ph.D. in Environmental Sciences and Agriculture (Catholic University of Campo Grande). research stage of realization at the Pontifical Catholic University of Chile (PUC-CL, Faculty of Agriculture - Department of Science Vegetales). Performance in Agrochemicals/Biotechnology, Crop Science and Applied Botany, with the themes: Food Science and Technology (Carbohydrates and Fermentation), plant micropropagation (in vitro culture), Biochemistry and Physiology of Plant Production and Cultures starch (cereals, roots, rhizomes and tubers). Participant of the research groups: Technology, Food Security and Rural Sustainability (UCDB-CeTeAgro), Carbohydrates (UNESP- IBILCE) and Natural Products and Mass Spectrometry (UFMS-LaPNEM).
Engenheiro Agrônomo, Mestre e Doutor em Ciências Ambientais e Sustentabilidade Agropecuária (Sanduíche na Pontifícia Universidad Católica de Chile / PUC) e Pós-doutorado em Biotecnologia. Foi Professor e Gestor de Projetos de Extensão do curso de Agronomia e Ciências Biológicas da Universidade para o Desenvolvimento do Estado e Região do Pantanal (UNIDERP - Agrárias; 2019 - 2022), atualmente é cooperante nos Programas de Pós-graduação em Ciências Ambientais e Sustentabilidade Agropecuária e em Biotecnologia da Universidade Católica Dom Bosco (UCDB). Atuação em pesquisas interdisciplinares, com os temas: Ciência Vegetal Aplicada (Produção Vegetal, Morfogenética, Fenologia e Ecofisiologia) e Agroquímica / Biomoléculas (Bioquímica, Fitoquímica e Metabolômica, Aplicações - Produtos e Processos). Contato: britovhs@gmail.com