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Tamara Cristina Campos

Has a course of Sommelier by National Service of Commercial Learning of Rio Grande do Sul (2012), graduation of Technology in Viticulture and Enology by Federal Institute of Education, Science and Technology of Rio Grande do Sul (2013) and master's degree in Sciences with area of Concentration in Plant Genetic Resources by the Federal University of Santa Catarina (2016). Has experience in the areas of viticulture, winemaking and sommelier. Mainly engaged in the following subjects: ecophysiology of the vine; alternative management of grapevine diseases; experimental micro-vinification of still, liqueur and sparkling wines; physico-chemical analyzes of grapes, musts and wines; sensory analysis of wines, wine service and wine marketing.
Possui curso profissionalizante de Sommelier pelo Serviço Nacional de Aprendizagem Comercial do Rio Grande do Sul (2012), graduação de Tecnologia em Viticultura e Enologia pelo Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Rio Grande do Sul (2013) e mestrado em Ciências com área de concentração em Recursos Genéticos Vegetais pela Universidade Federal de Santa Catarina (2016). Tem experiência nas áreas de viticultura, enologia e sommelier. Vem atuando principalmente nos seguintes temas: ecofisiologia da videira; manejo alternativo de doenças da videira; micro-vinificação experimental de vinhos tranquilos, licorosos e espumantes; análises físico-químicas de uvas, mostos e vinhos; análise sensorial de vinhos, serviço do vinho e marketing vinícola.

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