Publicações no BrCris
 

Anice Milbratz de Camargo

Postdoctoral Fellowship in Nutrition in progress at Federal University of Santa Catarina (Brail). PhD (2022) and Master (2018) degrees in Nutrition, Nutrition in Foodservice and Food-related behavior line of research. Member of the Nutrition in Foodservice Research Centre. Graduated in Nutrition by the Regional University of Blumenau - FURB (2016). Has experience in qualitative, quantitative and mixed approach. Conducted research evaluating nutritional quality of meals and culinary recipes, social media, eating behavior, and carried out experimental researches involving cocoa (Theobroma cacao), classical music, anxiety, memory and oxidative stress.
Pós-Doutorado em andamento no Programa de Pós-Graduação em Nutrição (PPGN - UFSC) (2022-2024). Doutora (2022) e mestre (2018) em Nutrição pelo PPGN - UFSC, linha de pesquisa de Nutrição em Produção de Refeições e Comportamento Alimentar. Bolsista CAPES-DS (2018-2024). Graduada em Nutrição pela Universidade Regional de Blumenau - FURB (2016). É membro do Núcleo de Pesquisa de Nutrição em Produção de Refeições (NUPPRE). Tem experiência em abordagem qualitativa, quantitativa e mista. Realizou pesquisas avaliando qualidade nutricional de refeições e receitas culinárias, mídias sociais, comportamento alimentar, e pesquisa experimentais envolvendo cacau (Theobroma cacao), música clássica, ansiedade, memória e estresse oxidativo em ratos Wistar.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Afiliação
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •