Bachelor in Animal Science from FMVZ of Paulista State University - UNESP; Master's degree in Animal Science from FZEA - USP and PhD in Science from FZEA - USP. Postdocs by the Faculty of Zootechnics and Food Engineering of the University of São Paulo on the antioxidant and antimicrobial capacity of plant extracts (1) and development of healthier meat products with application of natural additives (2). Professor, Assistant A, Federal University of São Carlos, Araras Campus (2018-2019), responsible for the subjects Ruminant Nutrition, Animal Physiology and Beef/Dairy Cattle Production. Reviewer of national and international journals.
(less)
Bachelor in Animal Science from FMVZ of Paulista State University - UNESP; Master's degree in Animal Science from FZEA - USP and PhD in Science from FZEA - USP. Postdocs by the Faculty of Zootechnics and Food Engineering of the University of São Paulo on the antioxidant and antimicrobial capacity of plant extracts (1) and development of healthier meat products with application of natural additives (2). Professor, Assistant A, Federal University of São Carlos, Araras Campus (2018-2019), re (... more)
Graduação em Zootecnia pela FMVZ da Universidade Estadual Paulista - UNESP; mestrado em Zootecnia pela FZEA - USP e doutorado em Ciências pela FZEA - USP. Pós-doutorados pela Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da Universidade de São Paulo sobre a capacidade antioxidante e antimicrobiana de extratos vegetais (1) e desenvolvimento de produtos cárneos mais saudáveis com aplicação de aditivos naturais (2). Professora Magistério Superior Substituta, Adjunto A, da Universidade Federal de São Carlos, Campus Araras (2018-2019), ministrando as disciplinas de Nutrição de Ruminantes, Fisiologia Animal e Bovinocultura. Revisora de Revistas nacionais e internacionais.
(less)
Graduação em Zootecnia pela FMVZ da Universidade Estadual Paulista - UNESP; mestrado em Zootecnia pela FZEA - USP e doutorado em Ciências pela FZEA - USP. Pós-doutorados pela Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da Universidade de São Paulo sobre a capacidade antioxidante e antimicrobiana de extratos vegetais (1) e desenvolvimento de produtos cárneos mais saudáveis com aplicação de aditivos naturais (2). Professora Magistério Superior Substituta, Adjunto A, da Universidade Fed (... more)