Publicações no BrCris
 

Anny Manrich

Post doctorate at Embrapa Instrumentação from 2012 to 2019, working in joint projects with companies in the area of research and product development. Graduated in Food Engineering from the State University of Campinas, SP, Brazil (2001) and two semesters of sandwich graduation from the Technical University of Munich, Germany (1999-2000). She holds a master's degree and a doctorate in Chemical Engineering from the Federal University of São Carlos (2012). At the Technical University of Munich, she also attended two sandwich doctoral semesters (2009-2010). Has experience in Food & Materials Engineering and Nanotechnology. Works in R&D in the areas of food, materials, nanotechnology and vegetable fibers.
Pós doutorado na Embrapa Instrumentação desde 2012, atuando em projetos conjuntos com empresas na área de pesquisa e desenvolvimento de produtos. Possui graduação em Engenharia de Alimentos pela Universidade Estadual de Campinas, SP, Brasil (2001) e dois semestres de graduação sanduíche pela Universidade Técnica de Munique, Alemanha (1999-2000). É mestre e doutora em Engenharia Química pela Universidade Federal de São Carlos (2012) . Pela Universidade Técnica de Munique também cursou dois semestres de doutorado sanduíche (2009-2010). Tem experiência na área de Engenharia de Alimentos e Materiais e Nanotecnologia. Atua em P&D nas áreas de alimentos, materiais, nanotecnologia e fibras vegetais.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •