Publicações no BrCris
 

Claudia Ricciuti

Master in Strategic Management in Hospitality from Laureate International Universities (UAM), Specialization in Hotel Administration from Centro Universitário SENAC/SP, Specialization in Strategic Management in HR from FGV, Graduation in Full Degree in Education from Faculdade FEBASP/SP. She is currently Coordinator and professor of Postgraduate Courses in the Hospitality area at Centro Universitário Belas Artes de SP, professor at Anhembi Morumbi and UNIITALO Universities in Postgraduate courses in subjects related to the areas of Business, Human Resources and Scientific Methodology/Applied Projects applied, as well as acting as a Training Consultant in companies from different segments. Acted as National Academic Coordinator of the Corporate Solutions area at Estácio University in SP and as Official Member in Brazil for the training of Sensory Analysts at Centro Studi Assaggiatore - Brescia-Italy. Strong performance also as Development and Quality Manager in Hospitality-related companies, being responsible for Corporate Development, Implementation of Total Quality Management and implementation of the Corporate University. She was Professor and Coordinator of the areas of Gastronomy at Universidade Anhembi Morumbi and at SENAC SP. He has 20 years of experience in Education and Professional Training. In addition, she has extensive experience in Implementation and Maintenance of Quality Management System ISO 9001 and SA 8000. Author of several articles published in magazines and periodicals in the area. .
Mestrado em Gestão Estratégica em Hospitalidade pela Laureate International Universities (UAM), Especialização em Administração Hoteleira pelo Centro Universitário SENAC/SP, Especialização em Gestão Estratégica em RH pela FGV, Graduação em Licenciatura Plena em Educação pela Faculdade FEBASP/SP. Atualmente é Coordenadora e docente nos Cursos de Pós Graduação da área de Hospitalidade no Centro Universitário Belas Artes de SP, docente nas Universidades Anhembi Morumbi e UNIITALO em cursos de Pós Graduação nas disciplinas ligadas às áreas de Negócios, Recursos Humanos e Metodologia Cientifica/Projetos Aplicados aplicados, bem como atua como Consultora de Treinamentos em empresas de diversos segmentos. Atuou como Coordenadora Acadêmica Nacional da área de Soluções Corporativas da Universidade Estácio em SP e como Membro Oficial no Brasil para formação de Analistas Sensoriais pelo Centro Studi Assaggiatore - Bréscia- Itália. Forte atuação também como Gerente de Desenvolvimento e Qualidade em empresas ligadas área de Hospitalidade, sendo responsável pelo Desenvolvimento Corporativo, Implantação de Gestão da Qualidade Total e implantação de Universidade Corporativa . Foi Professora titular e Coordenadora das áreas de Gastronomia na Universidade Anhembi Morumbi e no SENAC SP. Possui 20 anos de experiência em Educação e Formação profissional. Além disso, possui ampla experiência em Implantação e Manutenção de Sistema de Gestão de Qualidade ISO 9001 e SA 8000. Autora de vários artigos publicados em revistas e periódicos da área.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •