Publicações no BrCris
 

Vitor Roslindo Kuhn

Doctoral student at UNIVALI's postgraduate program in Tourism and Hospitality. He works in the labor market with production for Events, Professor of Gastronomy and Consultant in Data Analysis. Graduated as a Bachelor in Gastronomy, International Chef and Pâtissier; Specialist in Food Design; and Master in Tourism and Hospitality, with a research line for Management and Innovation in the Restaurant Sector. He has experience in the area of Tourism, with an emphasis on Gastronomy, working mainly on the following topics: tourism, gastronomy, innovation, data analysis, accommodation and confectionery.
Doutorando do programa de pós-graduação da UNIVALI em Turismo e Hotelaria. Atua no mercado de trabalho com produção para Eventos, Professor de Gastronomia e Consultor em Análise de dados. Formado como Bacharel em Gastronomia, Chef Internacional e Pâtissier; Especialista em Food Design; e Mestre em Turismo e Hotelaria, com linha de pesquisa para Gestão e Inovação no Setor de Restaurante. Tem experiência na área de Turismo, com ênfase em Gastronomia, atuando principalmente nos seguintes temas: turismo, gastronomia, inovação, análise de dados, meios de hospedagem e confeitaria.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •