Doctor of Veterinary Medicine at State University of Londrina (UEL), Brazil (2006), Master Degree in Animal Origin Food Inspection at Paulista State University (UNESP), Brazil (2008), PhD candidate in Food Science at University of São Paulo, Brazil (2019-present), former professor of Veterinary College at Federal University of Paraná, Brazil (2008-2010), former professor of Veterinary College at Santa Catarina State University, Brazil (2010-2018). Main research areas: food microbiology, milk quality and production, veterinary Public Health and food science. https://orcid.org/0000-0003-3623-1014
Graduada em Medicina Veterinária pela Universidade Estadual de Londrina (2006) e Mestrado em Inspeção de Produtos de Origem Animal pela Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho" campus de Botucatu (2008). Tem experiência na área de Inspeção e Tecnologia de Produtos de Origem Animal, com ênfase em microbiologia de alimentos e qualidade microbiológica e físico-química do leite. Atualmente é aluna de doutorado no departamento de Alimentos e Nutrição Experimental da Faculdade de Farmácia da Universidade de São Paulo.https://orcid.org/0000-0003-3623-1014