Renata Cássia Campos
Professor at the Federal University of Viçosa, in the Department of Agricultural Engineering. Graduated in Food Engineering from the Federal University of Viçosa-UFV (2013) and Food Science and Human Nutrition from Iowa State University - USA (2013), master in Agricultural Engineering, UFV, with a dissertation based on Storage and Processing of Agricultural Products, by the same University (2016). PhD in Agricultural Engineering, by the same institution and area. He works in the area of Agricultural Product Processing Engineering with an emphasis on: Physical Properties, Drying, Storage, and potential impacts on quality; focus on coffee post-harvest and cup quality, in addition to studies related to atmospheric emissions and air quality.
Professora da Universidade Federal de Viçosa, no Departamento de Engenharia Agrícola. Graduada em Engenharia de Alimentos pela Universidade Federal de Viçosa-UFV (2013) e Food Science and Human Nutrition por Iowa State University - EUA (2013), mestre em Engenharia Agrícola, UFV, com a dissertação pautada em Armazenamento e Processamento de Produtos Agrícolas com foco em qualidade de café na pós-colheita e termodinâmica do processo de torra, pela mesma Universidade (2016). Doutora em Engenharia Agrícola, pela mesma instituição e área. Atua na área de Engenharia de Processamento de Produtos Agrícolas com ênfase em: Propriedades Físicas, Secagem, Armazenagem, e potenciais impactos na qualidade; foco em pós-colheita de café e qualidade de xícara, além de estudos relacionados à emissões atmosféricas e qualidade do ar; e pós-colheita de plantas aromáticas, medicinais e condimentares.
Áreas De Investigação
- Visão geral
- Afiliação
- Publicações
- Ensino
- Identidade
- Ver todos