membro de https://brcris.ibict.br/individual/comm_ee459614-d3fc-461b-b7eb-f628e356a377 Desenvolvimento de produtos lácteos e não lácteos sólidos e semi-sólidos com probióticos e/ou prebióticos e avaliação do seu potencial funcional Grupo de Pesquisa
publicações selecionadas Vitamin D Modulates Intestinal Microbiota in Inflammatory Bowel Diseases Acerola by-product may improve the in vitro gastrointestinal resistance of probiotic strains in a plant-based fermented beverage Brewer?s Spent Grain Enhanced the Recovery of Potential Probiotic Strains in Fermented Milk After Exposure to In Vitro-Simulated Gastrointestinal Conditions Bebida fermentada probiótica de extato de soja verde Utilização de soja verde para a obtenção de bebida fermentada simbiótica Probiotic potential of fermented milk with Lactobacillus paracasei subsp. paracasei F19 and Streptococcus thermophilus TH-4: impact of BSG supplementation and influence on the vitamin D receptor in vivo. A Gut Feeling in Amyotrophic Lateral Sclerosis: Microbiome of Mice and Men