Graduated in Food Engineering from the Federal University of Goiás (2007), Master in Food Science and Technology from the Federal University of Goiás (2014) and Specialization in Technology and Quality in Food Production from the Federal University of Viçosa (2021). She is currently a food laboratory technician at the Federal Institute of Brasília. He has experience in the area of Food Science and Technology, with emphasis on Food Technology, working mainly on the following topics: food production, food technology, GMP, complex coacervation and food safety.
Possui graduação em Engenharia de Alimentos pela Universidade Federal de Goiás (2007), mestrado em Ciência e Tecnologia de Alimentos pela Universidade Federal de Goiás (2014) e Especialização em Tecnologia e Qualidade na Produção de Alimentos pela Universidade Federal de Viçosa (2021). Atualmente é técnica de laboratório de alimentos do Instituto Federal de Brasília. Tem experiência na área de Ciência e Tecnologia de Alimentos, com ênfase em Tecnologia de Alimentos, atuando principalmente nos seguintes temas: produção de alimentos, tecnologia de alimentos, BPF, coacervação complexa e segurança alimentar.