Publicações no BrCris
 

Larissa Tessaro

Bachelor of Chemistry with specialization in Technological Chemistry, Biotechnology and Agroindustry at the University of São Paulo (2017) and Master of Science in Food Engineering from the University of São Paulo (2020). She is currently a PhD student in Food Engineering Sciences at the Faculty of Animal Science and Food Engineering at the University of São Paulo. She has research experience in the area of ​​Food Science and Technology, with an emphasis on the following themes: development of biopolymer films and microencapsulation of active components.
Larissa Tessaro é Bacharela em Química com habilitação em Química tecnológica, Biotecnologia e Agroindústria (2017) pela Universidade de São Paulo (USP), e Mestra em Engenharia de Alimentos (2020) pela Universidade de São Paulo (USP). Atualmente, é aluna de doutorado em Engenharia de Alimentos pela Universidade de São Paulo (USP). Tem experiência em pesquisa na área de Ciências e Tecnologia de Alimentos, com ênfase nos seguintes temas: filmes biopoliméricos (filmes puros, ativos e nanocompósitos) e encapsulação de compostos ativos.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •