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Monitoring of pig slaughter stages and correlation in the prevalence of pathogens and levels of microorganisms that indicate microbiological quality and hygiene using a predictive model
Documento
doi:10.1016/j.jfp.2022.100034
http://dx.doi.org/10.1016/j.jfp.2022.100034
https://reader.elsevier.com/reader/sd/pii/S0362028X22030150?token=CC4C86B15D3AE266E909205B9A0855B23546D6F933DEB1F635CD8E54E999B78082F22CC32EABD84041D3127DE4EA6203&originRegion=us-east-1&originCreation=20230116135627
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0362028X22030150?via%3Dihub
Visão geral
Pesquisas
Identidade
Informação adicional documento
Outro
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Visão geral
tipo
journal article
autores
Andréa Cátia Leal Badaró
Elisabete Hiromi Hashimoto
Gracielle Johann
Mayka Reghiany Pedrão
data de publicação
2022-01-01
publicada em
JOURNAL OF FOOD PROTECTION
Pesquisas
palavras-chave
Enterobacteriaceae
Escherichia coli
Salmonella
aerobic mesophiles
Identidade
identificador BrCris
2ce6b6cac0055470b2dd71cbe3e28a40
bb3736c9f1ade800b08954ddc869bc81
Informação adicional documento
série
1
Página Inicial
100034
página final
100041
Volume
11
86
Outro
tem linguagem
Inglês