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Optimization of the extraction of bioactive compounds from Arabica coffee husk using ultrasound-assistedand their potential as a source of antioxidant, and aromatic substances
Documento
doi:10.14808/sci.plena.2023.051502
http://dx.doi.org/10.14808/sci.plena.2023.051502
https://www.scientiaplena.org.br/sp/article/view/6914][doi:10.14808/sci.plena.2023.051502
Visão geral
Pesquisas
Identidade
Informação adicional documento
Outro
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Visão geral
tipo
journal article
autores
Larissa de Almeida Soares
Luciana Cristina Lins de Aquino Santana
THANGARAJ, PARIMELAZHAGAN
data de publicação
2023-01-01
publicada em
SCIENTIA PLENA
Pesquisas
áreas de investigação
CIENCIAS_AGRARIAS
palavras-chave
aromas
bioactive compounds
by-product
coffee
response surface
Identidade
identificador BrCris
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d74a5d638decbb48514b706c2fb6076a
Informação adicional documento
série
5
Página Inicial
1
página final
18
Volume
18
19
Outro
tem linguagem
Inglês
Português