Início
Painéis de Indicadores
Ferramentas
Carrot2
Visão
Equipe
Sobre
Contato
Inglês
Inglês
Português
Dry surface biofilms in the food processing industry: An overview on surface characteristics, adhesion and biofilm formation, detection of biofilms, and dry sanitization methods
Documento
doi:10.1111/1541-4337.13089
http://dx.doi.org/10.1111/1541-4337.13089
Visão geral
Identidade
Informação adicional documento
Outro
Ver todos
Visão geral
tipo
journal article
autores
Liliana de Oliveira Rocha
Nathália Cristina Cirone Silva
Vanessa Pereira Perez Alonso
data de publicação
2022-01-01
publicada em
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety
Identidade
identificador BrCris
a8270c4cd5e9b186cb9a3f150eeaeb3e
Informação adicional documento
série
n/a
Página Inicial
1
página final
26
Volume
2022
22
n/a
Outro
tem linguagem
Inglês
Português