Nathália Cristina Cirone Silva
Associate Professor in the area of Food Microbiology at the Department of Food Science and Nutrition at the Faculty of Food Engineering at UNICAMP. The main research topics envolve genomics of food pathogens, Staphylococcus sp. in foods, antimicrobial resistance and antimicrobial action of natural products. Post doctorate in the dairy laboratory at ESALQ/USP and Cornell University. Doctor by Unesp Botucatu, with a part of the doctorate at the Universidad de La Rioja, Spain.
Professor Associado da área de Microbiologia de Alimentos no Departamento de Ciência de Alimentos e Nutrição da Faculdade de Engenharia de Alimentos na UNICAMP. Possui linhas de pesquisa envolvendo genômica de patógenos em alimentos, Staphylococcus sp. em alimentos, resistência antimicrobiana e ação antimicrobiana de produtos naturais. Pós doutorado no laboratório de laticínios na ESALQ/USP e Cornell University. Doutora pelo curso de Biologia Geral e Aplicada, Unesp de Botucatu, com doutorado sanduíche na Universidad de La Rioja, Espanha.
Áreas De Investigação
- Visão geral
- Publicações
- Ensino
- Identidade
- Ver todos
