área de pesquisa
- Ana Beatriz Ramos de Oliveira Pinn
- Caracterização Bromatologica de grãos de cevada e efeitoda fibra alimentar e resposta biologica em ratos
- CONFECÇÃO DE FILMES BIOPOLIMÉRICOS ENRIQUECIDOS COM LÍQUIDO DA CASTANHA DE CAJU (LCC) PARA CONSERVAÇÃO DE CARNE BOVINA
- CONTROL OF MICROBIAL GROWTH AND LIPID OXIDATION ON BEEF STEAK USING A CASHEW NUT SHELL LIQUID (CNSL)-BASED EDIBLE COATING TREATMENT
- Desenvolvimento de bebida fermentada funcional de origem vegetal
- Development of an Educational Gamification Strategy to Enhance the Food Safety Practices of Family Farmers in Public Food Markets of Northeast Brazil: A Case Study
- Elaboration and Characterization of Bioactive Films Obtained from the Incorporation of Cashew Nut Shell Liquid into a Matrix of Sodium Alginate
- Elveni Teresinha Mayer
- Gustavo Bernardes Fanaro
- Izabele Paes de Brito Sarmento
- Mariana Araújo Balduino
- Utilização da asparaginase na prevenção da formação de acrilamida em café.