Publicações no BrCris
 

Marcela Vega Ferreira

Graduated in Food Chemistry from the Pedagogical and Technological University of Colombia (2006), specialist in Natural Resource Conservation from the State University of Amazonas (UEA), Master in Food Science and Technology from the Federal University of Pelotas (UFPEL). PhD in Food Science and Technology from the Federal University of Pelotas (UFPEL). He currently works at the Amazonas State Public Health Laboratory. He has experience in the area of ​​physiochemical analysis of water and food, surveillance of foodborne diseases, molecular biology, international health regulation and management of hospital waste and similar.
Possui graduação em Química de Alimentos pela Universidade Pedagógica e Tecnológica da Colômbia (2006), especialista em Conservação de Recursos Naturais da Universidade do estado de Amazonas (UEA), Mestre em Ciência e Tecnologia de Alimentos da Universidade Federal de Pelotas (UFPEL). Doutoraddo em Ciência e Tecnologia de Alimentos da Universidade Federal de Pelotas (UFPEL). Trabalha atualmente no Laboratório de Saúde Publica Estadual do Amazonas. Tem experiência na área de analises fisioquímico de águas e alimentos, vigilância de doenças transmitidas por alimentos, biología molecular, regulamento sanitário internacional e manejo de resíduos hospitalares e similares.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •