Michelle Garcêz de Carvalho
Possess Degree in Food Technology at Federal Center of Technological Education of Piauí (2005), MSc in Food Technology, Federal University of Ceará (2008), Specialization in Entrepreneurship and Culinary Practices Faculty Method of São Paulo (2012) and PhD in Food Science from the University of São Paulo (2012). I have experience in the area of Food Science and Technology with an emphasis in product development, using as quality control tools microbiological analysis, physico-chemical analysis and sensory analysis.
Possuo Graduação em Tecnologia de Alimentos pelo Centro Federal de Educação Tecnológica do Piauí (2005), Mestrado em Tecnologia de Alimentos pela Universidade Federal do Ceará (2008), Especialização em Empreendedorismo e Práticas Gastronômicas pela Faculdade Método de São Paulo (2012) e Doutorado em Ciência de Alimentos pela Universidade de São Paulo (2012). Tenho experiência na área de Ciência e Tecnologia de Alimentos com ênfase em desenvolvimento de produtos, utilizando como ferramentas de controle de qualidade a análise microbiológica, análise físico-química, análise química e análise sensorial.
Áreas De Investigação
- Visão geral
- Afiliação
- Publicações
- Ensino
- Identidade
- Ver todos