Erika Cristina Cren
Bachelor's at food engineering from Universidade Estadual de Campinas (2002), master's at Science and Technology of the Food from Universidade Estadual de Campinas (2005) and doctorate at Science and Technology of the Food from Universidade Estadual de Campinas (2009). Has experience in Science and Technology of the Food, focusing on Food Engineering, acting on the following subjects: ion exchange resin, adsorption, fat systems and solid-liquid equilibrium. Actually is professor on chemic (... more)
Possui graduação em Engenharia de Alimentos pela Universidade Estadual de Campinas (2002), mestrado em Engenharia de Alimentos pela Universidade Estadual de Campinas (2005) e doutorado em Engenharia de Alimentos pela Universidade Estadual de Campinas (2009). Atualmente é Professor Adjunto do Departamento de Engenharia Química / DEQ da Escola de Engenharia da Universidade Federal de Minas Gerais - EE/UFMG. Tem experiência na área de Engenharia, Ciência e Tecnologia de Alimentos, com ênfase (... more)
Áreas De Investigação
- Visão geral
- Afiliação
- Publicações
- Ensino
- Identidade
- Ver todos