Professor at the Federal Institute of Education, Science and Technology of Rondônia (IFRO). PhD in Food Science at FEA, UNICAMP, with a period of research at Leibniz-Institut für Agrartechnik und Bioökonomie e.V. (ATB) (Germany). Master in Food and Nutrition at FCFAR, UNESP, with an internship at Embrapa Food Agroindustry. Bachelor in Food Science at ESALQ, USP, with a period of studies in Nutritional Sciences at Institut Polytechnique LaSalle-Beauvais (France) and internship in Applied Microbiology at Université de Bourgogne (France).Experience in Food Science and Technology, with phocus on Edible insects, Amazonian Food, Physical-chemical Analysis, Sensory Analysis, Consumer Study, Food Microbiology and Process Optimization.
Professor do Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia de Rondônia (IFRO). Doutor em Ciência de Alimentos pela FEA, UNICAMP, com período sanduíche no Leibniz-Institut für Agrartechnik und Bioökonomie e.V. (ATB) (Alemanha). Mestre em Alimentos e Nutrição pela FCFAR, UNESP, com período de estágio na Embrapa Agroindústria de Alimentos. Graduado em Ciências dos Alimentos pela ESALQ, USP, com período de estudos em Nutritional Sciences pelo Institut Polytechnique LaSalle-Beauvais (França) e estágio em Microbiologia Aplicada na Université de Bourgogne (França). Atua na área de Ciência e Tecnologia de Alimentos, com ênfase em Insetos Comestíveis, Matérias-Primas Amazônicas, Análise Físico Química, Análise Sensorial, Estudo de Consumidor, Microbiologia de Alimentos e Otimização de Processos.