Publicações no BrCris
 

Mirelly dos Santos Amorim

Technician in Gastronomy (SENAC - Cuiabá/MT). Graduated in Nutrition (UFMT). Post-graduated in Functional Foods and Nutrigenomics (UNESA). Post-graduated in Clinical Nutrition (UFMT). Post-graduated in Prescription of phytotherapics and clinical and sports nutrition supplementation (UCAM). Master in Food Science and Technology (IFMT), program with emphasis on Food Quality and New Product Development. PhD student in the Graduate Program in Nutrition (UNIFESP), São Paulo campus (EPM) researching the following topics: sanitary risk, risk perception, optimistic bias, illusion of control, locus of control, risk analysis, food safety, Foodborne Diseases and Good School Feeding Practices (GFPF). Invited to teach in post-graduate courses in the area of Nutrition. Invited to teach courses in the areas of: Mandatory Food Labeling; Preparation Technical File (FTP); Good Food Handling Practices; National School Food Program; Food Intolerance, etc. Member of the Research Group on Food Quality - GeQual and the Study Group "Dialogues on Food Risk and Safety in Interdisciplinary Contexts", both at UNIFESP. Mentor in Sustentarea (Núcleo de Extensão Universitária da FSP/USP) that aims to inform and discuss healthy and sustainable food based on scientific evidence. Member of the WG "Pedagogical Workshop" of the Self-Assessment process of the PPG in Nutrition of UNIFESP. Develops studies in the areas of sanitary risk, PNAE, food safety, risk perception and Foodborne Diseases. E-mail: mirellyamorimnut@gmail.com
Técnica em Gastronomia (SENAC-MT). Graduada em Nutrição (UFMT). Pós-graduada em Alimentos Funcionais e Nutrigenômica (UNESA), em Nutrição Clínica (UFMT) e em Prescrição de fitoterápicos e suplementação nutricional clínica e esportiva (UCAM). Mestra em Ciência e Tecnologia de Alimentos (IFMT), bolsista FAPEMAT. Doutoranda no Programa de Pós-Graduação em Nutrição (UNIFESP), campus São Paulo (Escola Paulista de Medicina), bolsista CAPES. Integrante do Grupo de Pesquisa em Qualidade dos Alimentos (GEQUAL) e do Grupo de Estudos "Diálogos sobre risco e segurança dos alimentos em contextos interdisciplinares", ambos da UNIFESP. Mentora no Sustentarea (Núcleo de Extensão Universitária da FSP/USP) que objetiva informar e discutir sobre alimentação saudável e sustentável. Membra do GT "Oficina Pedagógica" do processo de Auto Avaliação do PPG em Nutrição da UNIFESP. Desenvolve estudos nas áreas de: risco sanitário, PNAE, segurança dos alimentos, percepção de risco, viés otimista, ilusão de controle, locus de controle, análise de risco, Doenças de Transmissão Hídrica e Alimentar (DTHA) e Boas Práticas na Alimentação Escolar (BPAE). E-mail: mirellyamorimnut@gmail.com

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •