Anna Rafaela Cavalcante Braga
Anna Rafaela Cavalcante Braga is a Food Engineer from the Federal University of Ceará, has a master's degree (2009) and a doctorate (2012) in Food Engineering and Science from the Federal University of Rio Grande, with a Post-Doctorate in Food, Nutrition and Health from the Federal University of São Paulo (2017). She is currently a professor at the Federal University of São Paulo (UNIFESP) linked to the Departments of Chemical Engineering and Biosciences, teaching the disciplines of food microbiology, food science and biochemical engineering in the Chemical Engineering and Nutrition courses. She is a permanent lecturer in the Graduate Program in Nutrition and the Graduate Program in Bioproducts and Bioprocesses at UNIFESP, working with international partners in Portugal, Sweden and the United Kingdom. She has published articles in specialized journals, book chapters and papers in conference proceedings on food science, bioproducts and bioprocesses, and nanobiotechnology. She works in the areas of Food Science, Chemical Engineering / Biotechnology. Email: anna.braga@unifesp.br
Anna Rafaela Cavalcante Braga é Engenheira de Alimentos pela Universidade Federal do Ceará, é mestre (2009) e doutora (2012) em Engenharia e Ciência de Alimentos pela Universidade Federal do Rio Grande, com Pós-Doutorado em Alimentos, Nutrição e Saúde pela Universidade Federal de São Paulo (2017). Atualmente, é professora na Universidade Federal de São Paulo (UNIFESP) vinculada aos Departamentos de Engenharia Química e Biociências, ministrando as disciplinas de microbiologia de alimentos, ciência dos alimentos e engenharia bioquímica dos cursos de Engenharia Química e Nutrição. É docente permanente do Programa de Pós Graduação em Nutrição e do Programa de Pós Graduação em Bioprodutos e Bioprocessos da UNIFESP, atuando com parceiros internacionais em Portugal, na Suécia e no Reino Unido. Publicou artigos em periódicos especializados, capítulos de livro e trabalhos em anais de eventos nos temas ciência dos alimentos, bioprodutos e bioprocessos e nanobiotecnologia. Atua nas áreas de Ciência de Alimentos, Engenharia Química/Biotecnologia. E-mail: anna.braga@unifesp.br
Áreas De Investigação
- Visão geral
- Publicações
- Ensino
- Identidade
- Ver todos
