Publicações no BrCris
 

Cássia Regina Vancini-Campanharo

Degree in Nutrition by the Sagrado Coração University (1984), Master in Food Science and Technology by the Higher School of Agriculture Luis de Queiroz of the São Paulo University (1991) and Ph.D. in Nutrition Science by the State University of Campinas (1998) . She is currently Associate Professor IV of the Goiás Federal University, crowded at the Faculty of Physical Education. Operates in the Post-graduate studies in Health Sciences and develops research in the area of Health Sciences: Nutrition in specifically, Public Health, Physiotherapy and Physical Education.
Graduada em Nutrição pela Universidade do Sagrado Coração (1984), mestrado em Mestrado em Ciência e Tecnologia de Alimentos pela Escola Superior de Agricultura Luis de Queiroz Universidade de São Paulo (1991) e doutorado em Ciência da Nutrição pela Universidade Estadual de Campinas (1998). Atualmente é professora Associada IV da Universidade Federal de Goiás, lotada na Faculdade de Educação Física. Atua no Programa de Pós-graduação Stricto Sensu em Ciências da Saúde. Desenvolve pesquisas na área de Ciências da Saúde: especificamente na Nutrição, Saúde Coletiva, Fisioterapia e Educação Física.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Afiliação
  •  
  • Publicações
  •  
  • Pesquisas
  •  
  • Ensino
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •