Publicações no BrCris
 

Svetoslav Dimitrov Todorov

Professor at University of Sao Paulo, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Department of Food Science and Experimental Nutrition since January 2023. Graduate at Biotechnology and Industrial Microbiology from Sofia Universitet 'Kliment Ohridsky' (1994), master's at Biotechnology and Industrial Microbiology from Sofia Universitet 'Kliment Ohridsky' (1995), master's at International relations from Sofia Universitet 'Kliment Ohridsky' (1995) and Ph.D. at Applied Microbiology from Sofia Universitet 'Kliment Ohridsky' and ENITIAA, Nantes, France(2000). Post-doctoral experience in Stellenbosch University, South Africa, and visiting professor at University of Sao Paulo and Federal University of Vicosa Brazil and Handong Global University, Pohang, South Korea. Associate Researcher at the Food Research Center (FoRC), one of the Research, Innovation and Dissemination Centers (RIDC) supported by FAPESP. Has experience in Microbiology, focusing on Applied Microbiology, antimicrobial proteins and probiotics.
Professor da Universidade de São Paulo, Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Departamento de Alimentos e Nutrição Experimental desde janeiro de 2023. Graduado em Biotecnologia e Microbiologia Industrial pela Sofia Universitet 'Kliment Ohridsky' (1994), mestre em Biotecnologia e Microbiologia Industrial pela Sofia Universitet ' Kliment Ohridsky' (1995), mestrado em Relações Internacionais pela Sofia Universitet 'Kliment Ohridsky' (1995) e Ph.D. em Microbiologia Aplicada da Sofia Universitet 'Kliment Ohridsky' e ENITIAA, Nantes, França (2000). Experiência de pós-doutorado na Stellenbosch University, África do Sul, e professor visitante na Universidade de São Paulo e Universidade Federal de Viçosa Brasil e Handong Global University, Pohang, Coreia do Sul (2003-2022). Pesquisador Associado do Food Research Center (FoRC), un dos Centros de Pesquisa, Inovacao e Difusao (CEPID) appoiados pelo FAPESP. Tem experiência na área de Microbiologia, com ênfase em Microbiologia Aplicada, proteínas antimicrobianas e probióticos.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •