Publicações no BrCris
 

ELIANE MORETTO

Bachelor's at Pharmacy and Biochemistry - Food Technology at Universidade Federal de Santa Catarina (1974), Master's at Science and Food Technology at Universidade Estadual de Campinas (1981) and Doctorate at Science and Food Technology at Universidade de São Paulo (1987). Has experience in Science and Food Technology, focusing on Food Evaluation and Quality Control, acting on the following subjects: Quality Control, Physicochemical Analysis, Production of Biomass of Comestible Mushrooms.
Possui Graduação em Farmacia e Bioquimica - Tecnologia de Alimentos pela Universidade Federal de Santa Catarina (1974), Mestrado em Ciência de Alimentos pela Universidade Estadual de Campinas (1981) e Doutorado em Ciências dos Alimentos pela Universidade de São Paulo (1987). Tem experiência na área de Ciência e Tecnologia de Alimentos, com ênfase em Avaliação e Controle de Qualidade de Alimentos, atuando principalmente nos seguintes temas: controle de qualidade, analise fisico-quimica, producao de biomassa de cogumelos comestiveis.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Publicações
  •  
  • Ensino
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •