Publicações no BrCris
 

Roberta Letícia kruger

Graduation in Engineering of Foods (2003) and master's degree in Engineering of Foods for the Integrated Regional University of High Uruguay and of the Missions (2006) and Doctorate in Engineering of Foods (2010) for the Federal University of Santa Catarina. Now it is educational, with exclusive dedication, in the department of Engineering of Foods of UNICENTRO. He/she has experience in the area of unitary operations of industries of foods, extraction of compositions bioativos and development of active packings.
Possui graduação em Engenharia de Alimentos (2003) e mestrado em Engenharia de Alimentos pela Universidade Regional Integrada do Alto Uruguai e das Missões (2006) e Doutorado em Engenharia de Alimentos (2010) pela Universidade Federal de Santa Catarina. Atualmente é docente, com dedicação exclusiva, no departamento de Engenharia de Alimentos da UNICENTRO. Tem experiência na área de operações unitárias na indústrias de alimentos, extração de compostos bioativos e desenvolvimento de embalagens ativas.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Publicações
  •  
  • Ensino
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •