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In vitro and in vivo capacity of yeast-based products to bind to aflatoxins B1 and M1 in media and foodstuffs: A systematic review and meta-analysis
Documento
doi:10.1016/j.foodres.2020.109505
http://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109505
Visão geral
Pesquisas
Identidade
Informação adicional documento
Outro
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Visão geral
tipo
journal article
autores
Carlos Augusto Fernandes de Oliveira
Carlos Humberto Corassin
data de publicação
2020-01-01
publicada em
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
Pesquisas
áreas de investigação
Toxicidade e Resíduos de Micotoxinas Em Alimentos
palavras-chave
AFB1
AFM1
Binding
Food products
Meta-analysis
Yeasts
Identidade
identificador BrCris
87ac7d2e0bea9bb185d23b1ccab76c50
Informação adicional documento
Página Inicial
109505
Volume
1
137
Outro
tem linguagem
Inglês