Toxicidade e Resíduos de Micotoxinas Em Alimentos
Conceito
Pesquisas
área de pesquisa
-
Aflatoxin B in imported cinnamon consumed in the Yazd province of Iran
-
Aflatoxin B1 in the Iranian pistachio nut and decontamination methods: A systematic review
-
Aflatoxin M in milk and dairy products: global occurrence and potential decontamination strategies
-
Aflatoxin M1 : biological decontamination methods in milk and cheese
-
Aflatoxin M1 Absorption by Non-Viable Cells of Lactic Acid Bacteria and Saccharomyces cerevisiae Strains in Frescal Cheese
-
Aflatoxina M1 em Leite em Pó Distribuído pelo Programa de Alimentação Escolar do Município de São Paulo, SP, Brasil: Utilização do Ensaio por Enzimas Imunoadsorvidas (ELISA)
-
An overview of mycotoxins, their pathogenic effects, foods where they are found and their diagnostic biomarkers
-
Aplicação do sistema de análise de perigos e pontos críticos de controle (APPCC) em propriedades leiteiras.
-
Application of new technologies in decontamination of mycotoxins in cereal grains: challenges, and perspectives
-
Assessment of occupational and dietary exposures of feed handling workers to mycotoxins in rural areas from São Paulo, Brazil
-
Assessment of the concentrations of ochratoxin A, zearalenone, and deoxynivalenol during cracker production
-
Avaliação da eficiência de bactérias ácido-láticas para descontaminação de aflatoxina M1
-
Avaliação da exposição às micotoxinas e caracterização do risco à saúde de lactantes em Pirassununga/SP.
-
Avaliação da microbiota fúngica e determinação de aflatoxinas e fumonisinas em fubá de milho e farinha de milho comercializados no Município de São Paulo
-
Avaliação de biomarcadores da exposição humana à fumonisina B1 nos alimentos em municípios dos estados de São Paulo e Santa Catarina, Brasil
-
Avaliação de extratos de plantas quanto à atividade antimicrobiana e à detoxificação de micotoxinas
-
Avaliação de Processos Experimentais para a Fabricação do Queijo Marajoara
-
Avaliação do iogurte natural produzido com leite de búfala contendo diferentes níveis de gordura
-
Carlos Augusto Fernandes de Oliveira
-
Combinations of emerging technologies with fermentation: Interaction effects for detoxification of mycotoxins?
-
Descontaminação de Aflatoxinas por Tecnologias Combinadas: Efeitos da Fermentação e Aplicação de Ultrassom em Massa Alimentícia à Base de Trigo
-
Determinação de aflatoxina B1-lisina sérica para avaliação da exposição de frangos de corte e suínos à aflatoxina B1
-
Determinação de aflatoxina M1 e ácido ciclopiazônico em leites de consumo comercializados no Município de São Paulo-SP, Brasil
-
Determinação de biomarcadores de aflatoxina B1 e aplicabilidade na avaliação da eficiência de adsorventes em suínos
-
Determinação de produtos de biotransformação de aflatoxina B1 e aplicabilidade na avaliação da eficiência de um adsorvente à base de aluminossilicato de cálcio e sódio hidratado em frangos de corte
-
Dietary exposure assessment and risk characterization of mycotoxins in lactating women: Case study of São Paulo state, Brazil
-
Early life exposure to dietary aflatoxins, health impact and control perspectives: A review
-
EFEITOS DA ADIÇÃO DE BACTÉRIA ÁCIDO-LÁTICA E RESÍDUO DE FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA DE CERVEJA EM RAÇÕES SOBRE O DESEMPENHO DE FRANGOS DE CORTE INTOXICADOS COM AFLATOXINA B1
-
Efeitos da administração da aflatoxina, fumonisina e curcumina, isoladas ou associadas, sobre a resposta imunológica humoral e determinação de produtos de biotransformação em frangos de corte
-
Efeitos da administração de aflatoxina B1 e fumonisina B1 sobre frangos de corte.
-
Efeitos da administração prolongada de aflatoxina B1 e fumonisina B1 em codornas: avaliação de parâmetros de desempenho e de qualidade dos ovos
-
Efeitos da administração prolongada de baixos níveis de fumonisina B1 em suínos: avaliação de parâmetros de desempenho, histologia de órgãos, resposta imunológica e resíduos em materiais biológicos
-
Efeitos da fumonisina B1 em codornas poedeiras (Coturnix coturnix japonica)
-
Effect of Lactic Acid Bacteria Strains on the Growth and Aflatoxin Production Potential of Aspergillus parasiticus, and Their Ability to Bind Aflatoxin B1, Ochratoxin A, and Zearalenone in vitro
-
Effect of size fractionation of a raw bentonite on the excretion rate of aflatoxin M in milk from dairy cows fed with aflatoxin B
-
Effects of Prenatal Exposure to Aflatoxin B1: A Review
-
Electron beam irradiation to reduce the mycotoxin and microbial contaminations of cereal-based products: An overview
-
Evaluation of Adsorbent?s Efficiency by Using Biomarker Approaches in Farm Animals: A Systematic Review
-
Evaluation of Anti-Aflatoxin M1 effects of heat-killed cells of Saccharomyces cerevisiae in Brazilian commercial yogurts
-
Evaluation of the impact of activated carbon-based filtration system on the concentration of aflatoxins and selected heavy metals in roasted coffee
-
Exposure Assessment to Multiple Mycotoxins in Rural Areas of São Paulo and Santa Catarina States, Brazil
-
In vitro ability of nonviable cells of lactic acid bacteria strains in combination with sorbitan monostearate to bind to aflatoxin M1 in skimmed milk
-
In vitro and in vivo capacity of yeast-based products to bind to aflatoxins B1 and M1 in media and foodstuffs: A systematic review and meta-analysis
-
Incidence and Levels of Aflatoxin M1 in Artisanal and Manufactured Cheese in Pernambuco State, Brazil
-
Innovative modifications in food processing to reduce the levels of mycotoxins
-
Mycotoxin Co-Occurrence in Milks and Exposure Estimation: A Pilot Study in São Paulo, Brazil
-
Mycotoxin occurrence in breast milk and exposure estimation of lactating mothers using urinary biomarkers in São Paulo, Brazil
-
Mycotoxins in the Dairy Industry
-
Occupational Exposure to Mycotoxin-Producing Fungi in Respirable and Surface Dust of Farms and Feed Factories Located in the State of São Paulo, Brazil: A Pilot Study
-
Occurrence of aflatoxin M 1 in milk and Minas Frescal cheese manufactured in Brazilian dairy plants
-
Occurrence of Aflatoxin M1 in Milk and Dairy Products Traded in São Paulo, Brazil: An Update
-
Occurrence of mycotoxins in pastures
-
Occurrence of toxigenic fungi and mycotoxins in workplaces and human biomonitoring of mycotoxins in exposed workers: a systematic review
-
Ocorrência de aflatoxinas e fumonisinas em produtos à base de milho e milho utilizado como ingrediente de ração para animais de companhia, comercializados na região de Pirassununga, Estado de São Paulo.
-
Ocorrência de aflatoxinas e fumonisinas em sistema de produção de frangos de corte no Estado de São Paulo.
-
Oncogenic and tumor suppressor pathways in subchronic aflatoxicosis in rats: Association with serum and urinary aflatoxin exposure biomarkers
-
Prevalence of Aflatoxins in Selected Dry Fruits, Impact of Storage Conditions on Contamination Levels and Associated Health Risks on Pakistani Consumers
-
The mycotoxins in edible oils: An overview of prevalence, concentration, toxicity, detection and decontamination techniques
-
The prevalence of aflatoxins in commercial baby food products: A global systematic review, meta-analysis, and risk assessment study
-
Use of scanning electron microscopy and high-performance liquid chromatography to assess the ability of microorganisms to bind aflatoxin M1 in Minas Frescal cheese