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Effects of an herbal extract composed of white tea, roasted yerba mate and fermented rooibos on the antioxidant activity and sensory properties of popsicles manufactured with different protein sources
Documento
doi:10.31665/jfb.2020.11240
http://dx.doi.org/10.31665/JFB.2020.11240
http://dx.doi.org/10.31665/jfb.2020.11240
http://www.isnff-jfb.com/index.php/JFB/article/view/155][doi:10.31665/jfb.2020.11240
Visão geral
Identidade
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Visão geral
tipo
journal article
autores
Daniel Granato
Graziela Bragueto Escher
Jânio Sousa Santos
Victor Maximiliano Reis Tebaldi
data de publicação
2020-01-01
publicada em
THE JOURNAL OF FOOD BIOACTIVES
Identidade
identificador BrCris
676bf996a38e26159161fd6756c40bf4
Informação adicional documento
Página Inicial
84
página final
94
Volume
11
Outro
tem linguagem
Inglês
Português