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Sensory characterization of gluten-free bread enriched with teff ( Eragrostis tef (Zucc.) Trotter) and yacon ( Smallanthus sonchifolius ) using flash profile and common dimension analysis
Documento
doi:10.1111/jfpp.14335
http://dx.doi.org/10.1111/jfpp.14335
Visão geral
Pesquisas
Identidade
Informação adicional documento
Outro
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Visão geral
tipo
journal article
autores
Evandro Bona
Makoto Matsushita
RENATA HERNANDEZ BARROS FUCHS
Sandra Terezinha Marques Gomes
data de publicação
2020-01-01
publicada em
Journal of Food Processing and Preservation (On Line)
Pesquisas
áreas de investigação
Ciência de Alimentos
palavras-chave
flash profile
sensometrics
Identidade
identificador BrCris
9fba9d4a4736398e82a2f53224a7cb53
Informação adicional documento
série
2
Página Inicial
e14335
Volume
44
Outro
tem linguagem
Inglês