Publicações no BrCris
 

Diomar Augusto de Quadros

Full Professor at the Federal University of Paraná, Coastal Sector, Agroecology Technology Course and Graduate Program in Sustainable Territorial Development. Graduated in Nutrition - Faculdades Integradas Espírita (2000), Master's in Food Technology from the Federal University of Paraná (2007) and PhD in Food and Nutrition from the State University of Campinas, concentration area Food Consumption and Quality, Sensory Science Laboratory and Consumer Study (2015). Develops research in the area of Agroecology, with an emphasis on Food and Nutrition, working mainly on the following topics: sovereignty and food and nutrition security, agroecology, school feeding, sensory analysis, food quality control, sustainable territorial development, product and technology development. of food, meliponiculture and artisanal fishing.
Professor Titular da Universidade Federal do Paraná, Setor Litoral, Curso de Tecnologia em Agroecologia e Programa de Pós-Graduação em Desenvolvimento Territorial Sustentável. Possui Graduação em Nutrição - Faculdades Integradas Espírita (2000), Mestrado em Tecnologia de Alimentos pela Universidade Federal do Paraná (2007) e Doutorado em Alimentos e Nutrição pela Universidade Estadual de Campinas, área de concentração Consumo e Qualidade de Alimentos, Laboratório de Ciência Sensorial e Estudo de Consumidor (2015). Desenvolve pesquisas na área de Agroecologia, com ênfase em Alimentação e Nutrição, atuando principalmente nos seguintes temas: soberania e segurança alimentar e nutricional, agroecologia, alimentação escolar, análise sensorial, controle de qualidade de alimentos, desenvolvimento territorial sustentável, desenvolvimento de produtos e tecnologia de alimentos, meliponicultura e pesca artesanal.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Afiliação
  •  
  • Publicações
  •  
  • Ensino
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •