Technical in Industrial Chemistry (CRQ nº16410183 XVI Region). Graduated in Biological Sciences from the Educational Foundation of Machado (1974), Master degree in Food Sciences - Department of Food Science at the Federal University of Lavras (1983) and Ph.D. in Health and Environment - Concentration Area in Environmental Chemistry from Federal University of Mato Grosso (2003). Is Professor of Food Technology of Nutrition School of the Federal University of Mato Grosso (UFMT) since 1984 and Tecnology of grains , is currently Titular Professor since 2/ 2014. Course creator of Science and Food Technology of the Nutrition School of the UFMT and coordinator of the Implementation Commission of that course. He has experience in Food Science and Technology, with an emphasis on Technology of Grains and Beverage (beer) and Food Analysis, with an emphasis on Microscopy of Food.
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Technical in Industrial Chemistry (CRQ nº16410183 XVI Region). Graduated in Biological Sciences from the Educational Foundation of Machado (1974), Master degree in Food Sciences - Department of Food Science at the Federal University of Lavras (1983) and Ph.D. in Health and Environment - Concentration Area in Environmental Chemistry from Federal University of Mato Grosso (2003). Is Professor of Food Technology of Nutrition School of the Federal University of Mato Grosso (UFMT) since 1984 a (... more)
É técnico em Química Industrial (CRQ nº16410183 XVI Região). Possui graduação em Ciências Biológicas pela Fundação Educacional de Machado (1974), mestrado em Ciências dos Alimentos - Departamento de Ciência dos Alimentos da Universidade Federal de Lavras (1983) e doutorado em Saúde e Ambiente - Área de concentração Química Ambiental pela Universidade Federal de Mato Grosso (2003). É professor da disciplina de Tecnologia de Alimentos da Faculdade de Nutrição da Universidade Federal de Mato Grosso (UFMT) desde 1984 e de Tecnologia de Grãos desde 2009, é professor Titular desde 2/2014. Idealizador do Curso de Ciência e Tecnologia de Alimentos da Faculdade de Nutrição da UFMT e coordenador da Comissão de Implantação do referido curso. Tem experiência na área de Ciência e Tecnologia de Alimentos, com ênfase em Tecnologia de Grãos e Bebidas (cerveja) e Análise de Alimentos, com ênfase em Microscopia de Alimentos.
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É técnico em Química Industrial (CRQ nº16410183 XVI Região). Possui graduação em Ciências Biológicas pela Fundação Educacional de Machado (1974), mestrado em Ciências dos Alimentos - Departamento de Ciência dos Alimentos da Universidade Federal de Lavras (1983) e doutorado em Saúde e Ambiente - Área de concentração Química Ambiental pela Universidade Federal de Mato Grosso (2003). É professor da disciplina de Tecnologia de Alimentos da Faculdade de Nutrição da Universidade Federal de Mato (... more)