Publicações no BrCris
 

Divair Christ

Graduated in Agricultural Engineering from the State University of Western Paraná (1991), master's degree in Agricultural Engineering from the Federal University of Viçosa (1995); PhD in Food Engineering from Universidade Estadual de Campinas (2006) and Post Doctorate in Food Science and Technology from the Federal University of Santa Catarina. He is currently Associate Professor at the State University of Western Paraná and operates in undergraduate and graduate degree in Agricultural Engineering. Guides students from scientific Initiation, Masters and PhD. He has experience in Agricultural Engineering with emphasis in Pre-Processing of Agricultural Products and Experimental design and optimization of processes, mainly in the following themes: drying, storage, quality, food safety, corn, soy and beans.
Possui graduação em Engenharia Agrícola pela Universidade Estadual do Oeste do Paraná (1991), mestrado em Engenharia Agrícola pela Universidade Federal de Viçosa (1995); doutorado em Engenharia de Alimentos pela Universidade Estadual de Campinas (2006) e Pós Doutorado em Ciência e Tecnologia de Alimentos pela Universidade Federal de Santa Catarina. Atualmente é professor Associado na Universidade Estadual do Oeste do Paraná e atua nos cursos de graduação e pós-graduação em Engenharia Agrícola. Orienta alunos de Iniciação científica, especialização, Mestrado e Doutorado. Tem experiência na área de Engenharia Agrícola, com ênfase em Pré-Processamento de Produtos Agrícolas e Planejamento experimental e otimização de processos, atuando principalmente nos seguintes temas: secagem, armazenagem, qualidade, segurança dos alimentos, milho, soja, trigo e feijão.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Afiliação
  •  
  • Publicações
  •  
  • Ensino
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •