Publicações no BrCris
 

Sergio Henriques Saraiva

He holds a degree in Food Engineering from the Federal University of Viçosa (1996), a Master's in Food Science and Technology from the Federal University of Viçosa (1999) and a PhD in Food Science and Technology from the Federal University of Viçosa (2003). He is currently a professor at the Federal University of Espírito Santo in the areas of Unit Operations in the Food Industry, Industrialization and Coffee Quality and Experimental Design and Process Optimization. He has experience in t (... more)
Possui graduação em Engenharia de Alimentos pela Universidade Federal de Viçosa (1996), mestrado em Ciência e Tecnologia de Alimentos pela Universidade Federal de Viçosa (1999) e doutorado em Ciência e Tecnologia de Alimentos pela Universidade Federal de Viçosa (2003). Atualmente é professor da Universidade Federal do Espírito Santo nas áreas de Operações Unitárias na Indústria de Alimentos, Industrialização e Qualidade do Café e Planejamento Experimental e Otimização de Processos. Tem ex (... more)

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Afiliação
  •  
  • Publicações
  •  
  • Ensino
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •