Publicações no BrCris
 

Ana Maria Cervato-Mancuso

Degree in Nutrition from the University of São Paulo (1983), a Master's degree in Public Health from the University of São Paulo (1995) and a PhD in Public Health from the University of São Paulo (1999). Experience as a nutritionist in Public Health Nutrition and in higher education as a researcher and professor in the field of Public Health. She is currently a retired associate professor at the University of São Paulo. Researcher and advisor of the Professional Master's program of Interdisciplinary Training in Health, working mainly on the following topics: education and food and nutrition security, professional qualification in health and higher education.
Possui graduação em Nutrição pela Universidade de São Paulo (1983), mestrado em Saúde Pública pela Universidade de São Paulo (1995) e doutorado em Saúde Pública pela Universidade de São Paulo (1999) realizando estágio do doutorado na Universidade de Barcelona (Espanha). Tem experiência como nutricionista em Nutrição em Saúde Pública e no ensino superior como pesquisadora e docente na área de Saúde Coletiva. Atualmente é professor associado aposentado da Universidade de São Paulo. Pesquisadora e orientadora do programa de Mestrado Profissional de Formação Interdisciplinar em Saúde desta instituição, atuando principalmente nos seguintes temas: educação e segurança alimentar e nutricional, qualificação profissional em saúde e ensino superior.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Afiliação
  •  
  • Publicações
  •  
  • Pesquisas
  •  
  • Ensino
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •