Publicações no BrCris
 

Alessandra Faria Baroni

Graduated in Food Engineering from the University of Campinas (1994), Masters in Food Engineering from the University of Campinas (1997) and Ph.D. in Food Engineering from the University of Campinas (2004). She worked for 15 years as a teacher at the Mauá Institute of Technology and is a leading and technical evaluator in the process of accreditation of laboratories by INMETRO. She has experience in the fields of food engineering and chemical engineering, with emphasis on process engineering and physical properties of biomaterials, environment and quality in laboratories. . Works as an auditor, instructor and consultancy in Quality management systems, ISO/IEC 17025; ISO 17043 and ISO 17034. Participated in the Mirror Group and the translation group of the update of Norm ABNT ISO/IEC 17025:2017.
Possui graduação em Engenharia de Alimentos pela Universidade Estadual de Campinas (1994), mestrado em Engenharia de Alimentos pela Universidade Estadual de Campinas (1997) e doutorado em Engenharia de Alimentos pela Universidade Estadual de Campinas (2004). Atuou por 15 anos como professora do Instituto Mauá de Tecnologia e é avaliadora líder e tecnica em processo de acreditação de laboratórios pelo INMETRO. Tem experiência nas áreas de Engenharia de Alimentos e Engenharia Química, com ênfase em Engenharia de Processos e Propriedades Físicas de Biomateriais, Meio Ambiente e em Qualidade em Laboratórios. . Atua como auditora, instrutora e consultoria em Sistemas de Gerenciamento da Qualidade, nas normas ISO/IEC 17025; ISO 17043 e ISO 17034. Participou do Grupo Espelho e da Tradução da atualização da norma ABNT ISO/IEC 17025:2017.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Afiliação
  •  
  • Publicações
  •  
  • Ensino
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •