Graduated in Food Engineering from the Federal University of Paraíba (2016). Master in Food Science and Technology (2018) and Doctor in Food Science and Technology (2023), with an emphasis on Food Microbiology, more specifically in the area of probiotics applied to dairy products, from the Federal University of Paraíba. He has experience in the area of Food Science and Technology, with an emphasis on Development of Functional Foods, working mainly on the following topics: probiotic, prebiotic and symbiotic foods, dairy products and encapsulation. Currently, he works at laboratory technician in the food area.
Possui graduação em Engenharia de Alimentos pela Universidade Federal da Paraíba (2016). Mestre em Ciência e Tecnologia de Alimentos (2018) e Doutor em Ciência e Tecnologia de Alimentos (2023), com ênfase em microbiologia de Alimentos, mais especificamente na área de probióticos aplicados à laticínios, pela Universidade Federal da Paraíba. Tem experiência na área de Ciência e Tecnologia de Alimentos, com ênfase em Desenvolvimento de Alimentos Funcionais, atuando principalmente nos seguintes temas: alimentos probióticos, prebióticos e simbióticos, laticínios e encapsulação. Atualmente é técnico de laboratório da área de alimentos.