publicações selecionadas
- On the Modeling of Drying Process in an Industrial Tunnel Dryer
- Evaluation of the profile of packaging and labels of artisanal cachaça do brejo
- Drying of Sisal Fiber: A Numerical Analysis by Finite‐Volumes
- Characterization and application of Croton blanchetianus Baill extract for lamb ribs preservation
- Analysis of Concentration of Sodium, Sodium, Sweets and Cinds in Commercialized Isons in the Goodness of Governor Valadares - Minas Gerais
- Oily Water Separation Process Using Hydrocyclone of Porous Membrane Wall: A Numerical Investigation
- . Estudo da Adequação de critérios de boas práticas de fabricação na avaliação de fábricas de cachaça de alambique
- Development and characterization of roll bread with partial replacement of wheat flour by malt bagasse
- Comportamento higroscópico da polpa de Araçá-boi (Eugenia stipitata) em pó obtida pelo método de liofilização com diferentes concentrações de maltodextrina
- Physical - Chemical Profile of Kombuchas Marketed in the Governador Valadares City - Brazil
- Caracterização microbiológica, físico-química e sensorial do suco dos frutos do jambolão (Syzygium Cumini)
- Análises das concentrações de açúcares, cloreto de sódio e sódio nas águas de coco in natura e industrializadas comercializadas em governador valadares-mg
- Comparação das informações nutricionais, ingredientes e preços de produtos com glúten e sem glúten comercializados em supermercados da cidade de governador Valadares/Mg
- Diagnóstico técnico e gerencial de empresas produtoras de cachaça no estado da Paraíba / Technical and managerial diagnosis of companies producing cachaça in the state of Paraíba
- Estudo da produção e da qualidade das cachaças paraibanas de acordo com o programa nacional de certificação da cachaça, Ano de obtenção: 2019.
- Heat Transfer in Fixed Bed Elliptic Cylindrical Reactor via Two-Phase Model
- Assessment of sensory and physical-chemical quality, and potential for certification of cachaças from the state of Paraíba, Brazil
- Investigating the Drying Process of Ceramic Sanitary Ware at Low Temperature
- Evaluation of Good Manufacturing Practices in the manufacture of still cachaça from three regions of Minas Gerais and Southern Fluminense
- Future and Sustainability: Insects in Human Food
- Estudo da produção e da qualidade das cachaças paraibanas de acordo com o Programa Nacional de Certificação da Cachaça.
- Drying and Heating Processes in Arbitrarily Shaped Clay Materials Using Lumped Phenomenological Modeling
- Capacidade antioxidante total da dieta de pacientes com Hanseníase / Total antioxidant capacity of the diet of Leprosy patients
